1) Lentezoet

Schuld!
Ferm heeft er een hekel aan, of misschien is hij er een beetje bang voor, wie zal het zeggen? Slim en creatief als Ferm is, weet hij altijd wel een reden te bedenken, waarom iets in ieder geval niet zijn schuld is! Gelukkig is er altijd nog Haai, die hem leert om eens anders naar ’schuld’ te kijken…
Tijdens deze workshop zal Tirza Van Schie (schrijfster achter de succesvolle kinderboekenserie Ferm en de gedichten van Lentezoet) haar nieuwste boek voorlezen op een speelse, open en interactieve manier met het publiek.
Verder zullen er oefeningen zijn met zowel de kinderen als hun ouder/verzorger. Tijdens deze oefeningen wordt er op een grappige manier bewustwording gecreëerd over de invloed van ons stemgebruik op onze communicatie.
Daarnaast zal haar zoon Sven van Schie (student multimedia vormgeving en de bedenker van de oorspronkelijke Ferm) een tekenopdracht met de kinderen doen. Gaat jouw kind aan het einde van de dag trots met een mooie tekening én een van de twee Ferm boeken plus een mooie ansichtkaart (met gedicht “Karakter”) naar huis? Wij hebben er zin in! 

Tijdstip: 10.30u
Duur: 45 minuten
Doelgroep: Kinderen met hun ouder(s)
Ticket: € 22,50 per kind

Locatie: de Opkamer
Spreker: Tirza van Schie 
Plaats reserveren: via de grote ronde knop! 
(let op om deze sessie te volgen heb je ook een inkomticket voor de innerpeopledag nodig!)
www.Lentezoet.nl


Foto Tirza van Schie (Lentezoet)